06 50432681

Totale wand en plafond verzorging,

ook traditioneel!

shutterstock_194405987 shutterstock_105060257 1 2 3 4 5

Overige werkzaamheden

Lijstwerk

Prachtige bewerkte lijst met een bijzonder klassiek uiterlijk. De hoeken worden over het algemeen met de gladde lijst op vergelijkbare maatvoering aangebracht en de "lengte" lijsten worden dan met de extra bladdecoraties geplaatst. Gezien de grootte het beste te gebruiken in ruimten hoger dan 2.75 m1. Na het aanbrengen worden de aansluitingen en verstekken afgewerkt en het geheel 2x dekkend gesaust. Maten 125 mm op wand en plafond.


Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk is "de afwerking" van deze tijd. Deze afwerking is zeer arbeidsintensief aangezien de pleisterlaag "handmatig" op de huidige ondergrond moet worden aangebracht. Belangrijk!! Een "behangklare" ondergrond is NIET geschikt om direct over te sausen! Na het pleisteren wordt de ondergrond onder lamplicht nog eens gecontroleerd op eventuele spaanslagen en oneffenheden waarna het sausen kan gaan plaats vinden. Glad pleisterwerk is wel onderhoudsvriendelijk. Vlekken en verontreinigingen kunnen eenvoudig "even per wandgedeelte worden overgesausd".
Het sausen van de gepleisterde wanden wordt dus bij deze keuze door Tonny van Hoek verzorgd.


Schuurwerk

Schuurwerk behoort tot het traditionele vakwerk van de stukadoor. Het heeft een prachtige zanderige oppervlakte met een draaiende schaduwwerking op uw plafond. Het droogt egaal wit op en hoeft niet meer gesausd te worden. Schuurwerk kan aangebracht worden met een dikte variërend van 5 tot 10mm en moet in een keer aangebracht en afgewerkt worden door de stukadoor om een mooi egaal schaduweffect te creëren. Schuurwerk is niet stootvast en daarom minder geschikt voor wanden. Het aanbrengen van schuurwerk vereist zeer veel ervaring en dient snel te gebeuren.


Spuit pleister

Wij hebben een bijzonder aanbod van decoratieve sier- en spuitpleisters. Deze zijn van zeer hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld spachtelpleister, structuurpleister en barokpleister. Alle pleisters zijn verschillend van korrelgrootte en hebben daardoor een eigen effect met verscheidene decoratieve mogelijkheden. De door ons gebruikte producten zijn ontwikkeld voor de professionele verwerker en hebben een mooie structuur en een uitstekende hechting. De sier- en spuiterpleisters zijn hard, stootvast, afwasbaar en bovendien door en door gekleurd. Door middel van een kleurwaaier kunt u kiezen uit achthonderd kleurvarianten.